Varför du fortfarande fejkar orgasm och 3 saker att göra istället! - Babaam

Varför du fortfarande fejkar orgasm och 3 saker att göra istället!

Här är historien om hur jag började fejka orgasmer.

Det var en olycka. Jag var 19 och jag hade precis börjat ha sex. En dag efter en oroväckande kort, 4 minuters lek, rullar min partner över och säger "Wow, det var så bra. Och orgasmen du fick var enorm!”

Jag visste inte vad jag skulle säga förutom "Ja, det var det visst", med ett nervöst skratt.

Uppenbarligen hade jag inte fått någon orgasm alls. Men på något sätt antog eller inbillade han sig att jag hade det, så för att skydda hans känslor ljög jag.

Och det var så jag tillbringade större delen av 20-årsåldern med att fejka det. Jag kommer inte att fråga dig varför du fejkar orgasmer eftersom jag vet varför du gör det. Det är otroligt lätt att fejka dem Och det känns otroligt svårt att låta bli. 

Vi fejkar orgasmer av många anledningar: vi vill få våra partners att må bra, vi vill inte såra deras känslor. Vi har aldrig fått orgasmer och kanske är vi inte säkra på hur vi ska få orgasmer.

Oavsett din motivering, om du känner ett behov av att fejka orgasmer, är jag inte här för att skämma ut dig. Du vet redan att du gör dig själv och din partner en otjänst. Du vet redan att du borde hedra dina behov över att få din partner att må bra under falska förevändningar. Du förstår att nöje är viktigt!

Men jag fattar! Det är pinsamt! Speciellt om du har fejkat det ett tag kan det vara svårt att erkänna det. Så försök detta för att komma på rätt spår:

 

1. Be din partner att göra något nytt:

Detta kan vara tufft eftersom det kräver att vi sväljer vår stolthet och möter våra rädslor. Men kom ihåg att din partner VILL behaga dig, så att säga till hjälper dem att uppnå det målet. Koppla frågan till något du sett eller hört

2. Visa och berätta

"Jag har velat visa dig det här jag gör när jag är ensam. Varför tittar du inte en liten stund, och sedan kanske du kan försöka göra det åt mig.

"Vi måste bryta denna idé att våra partners ska ge oss en orgasm. Orgasmer är något som händer när man gör det tillsammans! I slutet av dagen är vi ansvariga för vårt eget nöje och det betyder att du kanske visar din partner vad du gillar medans du njuter av dig själv. Om det känns besvärligt att ha hen i rummet medan du själv njuter med dina händer eller en leksak, överväg att ringa dem via FaceTime.

3. Berätta sanningen

"Det här kan vara svårt att höra men jag måste erkänna, jag har fejkat orgasmer med dig för att jag var rädd för att såra dina känslor. Jag älskar att ha sex med dig och nu är jag redo att utforska nya typer av nöje med dig. Jag hoppas att du vill experimentera så att vi båda kan ta reda på vad som fungerar tillsammans

"Detta kan ge dig några mindre än spännande svar. Din partner kan bli sårad i början men en kärleksfull partner kommer att förstå. Så förbered dig på att hantera deras reaktion med nåd. För det mesta vill våra partners (och förtjänar) sanningen. Var dock försiktig med att vara så rädd för din partners svar att du aldrig får göra din bekännelse. Det här handlar om att hitta nöje för er båda!

Om du fejkar dina orgasmer för att du aldrig har fått orgasmer och du inte vet hur, är det en  annan historia. Men snälla vet, du är inte ensam! 75 % av cis-kvinnorna kan inte få orgasm enbart från penetrerande samlag. 15 % har aldrig fått orgasm alls. Det är en vanlig utmaning så häng med!

Var inte rädd för att prova mer än en av dessa metoder. Lite trial and error kan vara på sin plats eftersom det tar tid att hitta vad som fungerar.

Kom ihåg att njutningscentrerat sex är det ultimata målet. Om du är så stressad över att få en orgasm att du inte kan njuta av upplevelsen, är "O" helt enkelt inte värt det! Målorienterat sex kan döda stämningen, och sanningen är att vi inte alltid kommer att kunna få orgasm, OCH DET ÄR OK! Vi kan fortfarande njuta av sex!

Källa: Knude Society

Tillbaka till blogg